Leta i den här bloggen

onsdag 9 mars 2011

Vatten depå - ICA

Gårdagens natt kändes i våra äventyrare. De tillbringade natten i ett vindskydd i Acktjärn mellan Tännäs och Tänndalen. När tältet väl var på plats och elden gjorts upp började det blåsa, de ökade succesivt under hela kvällen och natten. Enligt rapporter var det på plats runt 30 sekund meter i byarna. Vatten hinken blåste omkull med över 1 ½ liter vatten i :(  Vatten är ju numera livs viktigt för hundar och förare så det var bara att börja smälta snö igen.

Imorse togs det sov morgon - Christina fick sin första riktiga sömn (trots blåsten) - klockan 8, vilken lyx.
Idag har det varit tunga spår, det har snöat och snöat fram till middags tid . Runt halv två svängde spannen in på Tänndalens hotells parkering. Målet var att hämta hundmaten som Pro PLan Purina sett till fanns för av hämtning. Så numera finns det 4x18 kilo extra vikt i släden. Christina & Håkan mötes av många glada människor som fotograferade och filmade dem. En liten tjej frågade om hundarna var tama .... gott skratt !

När Tänndalen lämnades bakom så kom solen, och en stigning ifrån 700 meter till 940 meter upp på kal fjället. Framme i Bruksvallarna var det dags för ett besök på ICA.... ja ni läser rätt. Håkan sprang in och fylld på vatten i allt som gick för att de i kväll skulle slippa smälta snö till hundarna.
http://www.findmespot.com/mylocation/?id=4NI0y/62.64835/12.44146
// Pernilla - Christina

1 kommentar:

  1. Ni kör på bra! Jag följer er på er fantastiska slädtur:-) Hälsa Niklas om ni träffar honom! Ha de /OLa Lindgren

    SvaraRadera