Leta i den här bloggen

tisdag 8 mars 2011

Super väder

En liten läges rapport ifrån vildmarken : Vädret är super, precis som önskat (än så länge), minus 4-6 grader och sol. Under gårdagen blev det en hel del färg i ansiktena på våra äventyrare.

Vi som känner Håkan vet att han har en för kärlek till kryss stolparna. Hm, hals Polaris släde är nu mera en Polaris STFS (tror jag det hette). Han har lyckats träffa stolpen så att släden gick sönder, busk båge och staget emellan skenorna är numera Mc Gyver utbytta vid en STFS stuga. Den fungerar minst lika bra som den gjorde innan, så ännu inga problem med den. Hoppningvis så håller sig Håkan på rätt sida om stolparna hädanefter.

Hundarna jobbar på bra, spända linor :) Vissa utav de rutinerade vill minsann inte stanna efter 4-5 mil, Arija, Delta och Sälka tycker helt klart att det där med att stanna är inte roligt, de talar högljutt om för alla andra att nu skall vi minsann springa igen, även om Håkan och Christina försöker sova.

Det var allt fär denna gången. Nej förresten, spoten verkar fungera nu så vi kolla med orginal länken igen : http://www.findmespot.com/mylocation/?id=4MuM2

Pernilla (tangentbordet) & Christina (telefonen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar